Нарада кухарів закладів освіти

, , Коментувати

Якісне харчування – одна з важливих умов  гармонійного розвитку дитини, саме тому  питання забезпечення  якісним гарячим харчуванням в закладах загальної середньої   освіти району з дотриманням всіх визначених законодавством норм та вимог  під час його організації стало темою наради з кухарями шкіл, що проходила 7 лютого в відділі освіти та молоді райдержадміністрації.

Під час наради, яку проводила головний спеціаліст відділу освіти та молоді Ірина Панасюк  значна увага була приділена неухильному контролю за якістю продуктів, що надходять до їдалень і харчоблоків від постачальників,  контролю  за якістю продуктів та процесом приготування їжі.

В нараді взяли участь начальник  районного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Ярослав Барвінський та начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ольга Карп’як.

 

 

Відповісти